Zaslal: st říjen 29, 2025 3:47 pm Předmět: Sen
Podělím se s vámi o svůj sen, který se mi zdál před několika dny.
V Ostravě je krásná veliká Katedrála Božského Spasitele.
Sen:
Šla jsem městem a vidím kolem katedrály bílé vlajky, jakoby z hedvábí, stánky plné zboží, jídla, zvláště prasečí hlavy, jelita, a taková zvláštní , ne moc pěkná hudba. Vešla jsem ze zvědavostí do chrámu, kde byly bílým ubrusem přikryté stoly plné jídel a pití a lidé se tam “ cpali” , tančili, zpívali. Všude vlály bílé velké vlajky.. Na stěnách.nebyla žádná výzdoba, žádný obraz ani socha.Lidé tam chodili s noži a ruční kotoučovou pilkou a řezali si kusy masa a pojídali.
Podívala jsem se směrem k oltáři .Byl velký bílý a na něm na pravém boku ležel obrovský černovlasý muž, rukou měl podepřenou hlavu a na sobě měl červeno - černý “ kostým”a ve stejné barvě měl i čepici . Mohl mít tak mezi třiceti až čtyřiceti lety, Nezúčastněně se díval kolem na ten rej. Jeho oděv kontrastoval s bílými stěnami a vlajkami….
Dívala jsem se na něj a on se podíval na mne. Byl to nepříjemný pocit, tvrdý,studený , zlý pohled ,ale věděla jsem, že mi nemůže ublížit . Uhnul pohledem a dal mi tak najevo, že ho nezajímám
Vyšla jsem z kostela ven, všude oslava , stánky jako na pouti, jen já jsem měla z toho všeho hrozně nepříjemný pocit.
Bylo to zdánlivé vítězství temných sil, kteří znesvětili katedrálu vepřovým masem a prasečími hlavami ?
Co ten sen chtěl říct?
Byla jsem si jistá v onom snu, že na oltáři ležel Boží Nepřítel . _________________ Magdalena
Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1451 Bydliště: Česká republika
Zaslal: ne listopad 02, 2025 2:03 pm Předmět:
Náš cíl a cesta je Ježíš.
Nepřítel nesnese nic a nikoho, kdo je kolem Ježíše.
Však vzpomeňme, na památku, čím vším prošla tato místnost, než se stala místností Ježíšovou, láskyplnou a svobodnou.
Kde jsou 2 nebo 3 shromážděni v Jeho jménu, ani stovky či davy zla nezvrátí dobro, Ježíše, lásku.
Koukla jsem v této souvislosti, že to již bude skoro rok, co jsem přestala psát na hlavní stránku GS a zatím se mi nestýská, i když vím, že to také mělo smysl.
Zde vnímám "konečně" (i po "bojích" a tříbení uvnitř této místnosti) klid, mír, lásku, pokoj, odpočinek na "tichém břehu", který aktuálně potřebuji, než se možná někdy v budoucnu vrátím k dalším diskusím "vedle".
Zaslal: út listopad 04, 2025 8:50 am Předmět:
Tak jako Bůh zná svůj lid, tak taky Nepřítel ví, kdo patří Bohu, za koho byl smazán dlužní úpis.
Může mu jen škodit, ale moc nad ním už nemá. _________________ Magdalena
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.