Podle jejího autora je „zpověď zážitkem ponížení a strachu, traumatizující, nepříjemnou událostí, kterou děti nechtěly a před kterou se nemohly bránit“.
S odstupem času s tímto určitě souhlasím. Důležitá plná dobrovolnost.
Zaslal: čt říjen 16, 2025 2:36 pm Předmět:
Máme se zpovídat jedni druhým a ne kněžím, kteří vždy věděli všechno první. Katolická církev pod rouškou “ zbožnosti” je politickou organizaci a jako taková je daleko od Boha,( touha po moci, po majetku, pedofilie, znásilňování atd.)
ale v této politické organizaci “ vězí “ ještě někteří, kteří patří k té pravé církvi , jejíž hlavou není nějaký člověk, ale Bůh Ježíš Kristus
Děti se mají zpovídat svým rodičům a učitelům a ne nějakým cizím lidem, kteří jako “ pokání - trest” mají odříkat 10 x Otčenáš nebo Zdravas Maria.
Měli bychom chodit do kostelů a ukazovat rozdíly v učení ŘKC a Bible
Jako např nikomu neříkejte Otče😊
Mat 23:9
9”A nikomu na zemi nedávejte jméno ‚Otec‘: jediný je váš Otec, ten nebeský.”
J. Kristus viděl do budoucnosti kolik se vyrojí otců a jeden bude dokonce
Svatý Otec , politická postava, která nebude řešit spásu duše, ale bude pořádat křižácké výpravy, vylučovat z jejich organické ty, kteří se mu znelíbí, upalovat, rozdělovat , panovat. Moc, peníze a politický vliv , nastrojení panáci, sami možná tomu věří, že jsou ti výluční a jedineční a jaké bude jednou jejich překvapení , když uslyší Slova J. Krista “ Neznám vás , odejděte
„Ne každý, kdo mi říká ‚Pane, Pane‘, vejde do nebeského království, ale ten, kdo koná vůli mého Otce v nebesích. Mnozí mi v onen den řeknou: ‚Pane, Pane, copak jsme ve tvém jménu neprorokovali? Nevymítali jsme ve tvém jménu démony? Nedělali jsme ve tvém jménu mnoho zázraků?‘ A tehdy jim jasně řeknu: ‚Nikdy jsem vás neznal. Odejděte ode mě vy, kdo pácháte zlo!‘“
Matouš 7:21-23 B21
Jsou v této organizaci i kněží, kteří “ naletěli “, ale pokud patří mezi Boží lid, budou vyvedeni z jejich středu, tak jako mnozí z nás 😊
Jeremiáš 51:44-45 CSP
„Navštívím Béla v Babyloně a vyberu z jeho úst to, co pozřel. Nebudou již k němu proudit národy. Také hradby Babylona padnou. Vyjděte z něho, můj lide! Zachraňte každý svou duši před Hospodinovým planoucím hněvem.“
Jeremiáš 51:44-45 CSP
„Jaké spojení svatyně Boží s modlami? Neboť vy jste svatyní Boha živého, jak řekl Bůh: "Budu bydlet uprostřed nich a procházet se mezi nimi, a budu jejich Bohem a oni budou mým lidem." Proto "vyjděte z jejich středu a oddělte se," praví Pán, "a nečistého se nedotýkejte; a já vás přijmu a budu vám Otcem a vy mi budete syny a dcerami", praví Pán Všemohoucí.“
2 Korintským 6:16-18 CSP
Vnímáte ta slova lásky a svobody, kterou máme v J. Kristu ?
Jaké pak zpovědnice , vždyť Bůh v chrámech lidskou rukou nepřebývá
„Bůh, který učinil svět a všechno, co je v něm, je pánem nebe i země a nebydlí ve svatyních zhotovených rukou ani si nedává sloužit lidskýma rukama, jako by něco potřeboval; on dává všem život, dech i všechno. Učinil z jedné krve všechno lidstvo, aby přebývalo na celém povrchu země; ustanovil jim nařízená období a hranice jejich přebývání, aby hledali Boha, zda by se jej snad mohli dotknout a nalézt ho, a přece není od nikoho z nás daleko. Neboť "v něm žijeme, pohybujeme se a jsme", jak to řekli i někteří z vašich básníků: "Vždyť jsme i jeho rod."“
Skutky 17:24-28 CSP
Jsme Jeho rod, jsme Jeho lid !!!
Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1451 Bydliště: Česká republika
Zaslal: so říjen 18, 2025 3:30 pm Předmět:
Některé děti, které byly v dětství a hlavně v dospívání ke zpovědím "tlačeny", s odstupem času toto pojmenovávají jako psychické týrání, kterému tehdy neuměly čelit...
Zaslal: ne říjen 19, 2025 8:58 am Předmět:
Duch Boží vane napříč všemi “ církvemi a denominacemi i sektami “ a svolává svůj lid z těchto organizací , aby se vrátili zpátky k Němu samotnému a zanechali všech lidských tradic ,výmyslů a modlářství
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.