Grano Salis NetworkGrano SalisGranoChatMusicalise-KnihyModlitbyD K DKřesťANtiqC H M IMOSTYNotabeneECHO 
Vítejte na Grano Salis
Hledej

Je a svátek má Drahoslava.   Vytvoření registrace
  Článků < 7 dní: 5, článků celkem: 17088, komentáře < 7 dní: 33, komentářů celkem: 451215, adminů: 60, uživatelů: 5312  
Vyzkoušejte
Jednoduché menu

Úvodní stránka

Archiv článků

Protestantské církve

Veřejné modlitby

Zpovědnice

e-Knihovna

e-Knihy pro mobily

Kam na internetu

Soubory ke stažení

Recenze

Diskusní fórum

Tvůj blog

Blogy uživatelů

Ceny Zlatá Perla

Ceny Zlatá Slza

Doporučit známým

Poslat článek

Tip na Vánoční dárek:

Recenze
Obsah
OBJEDNAT

GRANO MUSICALIS

Hudební portál
GRANO MUSICALIS
mp3 zdarma

Velký pátek

Vzkříšení

Pravidla

Kdo je online
Právě je 202 návštěvník(ů)
a 0 uživatel(ů) online:

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma registrovat kliknutím zde

Polemika

Přihlášení

Novinky portálu Notabene
·Selhání pøedstavitelù Jižních baptistù pøi ochranì obìtí sexuálního zneužívání
·Sbor Bratrské jednoty baptistù v Lovosicích vstoupil do likvidace
·Informace z jednání Výkonného výboru BJB dne 10. kvìtna 2022
·JAS 50 let: Adrian Snell, trièko a beatifikace Miloše Šolce
·Online pøenosy ze setkání všech JASákù k 50. výroèí pìveckého sboru JAS
·Prohlášení tajemníka Èeské evangelikální aliance k ruské agresi na Ukrajinì
·Jak se pøipravit na podzimní vlnu?
·Kam se podìly duchovní dary?
·Bratrská jednota baptistù se stala èlenem Èeské eavngelikální aliance
·Patriarcha Kirill v Západu vidí semeništì zla a sní o vizi velkého Ruska

více...

Počítadlo
Zaznamenali jsme
129751295
přístupů od 17. 10. 2001

granosalis.cz :: Zobrazit téma - Útoky Nepřítele na Boží lid
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Útoky Nepřítele na Boží lid

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra granosalis.cz -> Cesta s Ježíšem
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magdalena07
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2024 1:44 pm    Předmět: Útoky Nepřítele na Boží lid Citovat

K napsání toho článku mě inspirovala Brusle , která rozjímá nad pokušením a pokoušením...

Boží lid zažívá útoky, přímo bombardování od svého útlého dětství...od vstupu na Jeviště tohoto světa...

. On přesně zná a ví, kdo byl vyvolen k službě Bohu a tak, od nejútlejšího dětství se snaží ztížit Cestu Božím dětem, nejlépe by bylo odstranit je z Cesty úplně...kdyby mohl
Ne, to není metafora, opravdu jde Božím dětem o život

Teprve, když nasadí- infiltruje do nejtěsnější blízkosti "svého" člověka, tak útoky zeslábnou. Nicméně kalich hořkosti, který sliboval Ježíš svému lidu, pozvolna usrkáváme, dokud nezačneme volat svého Otce o pomoc.

Často Nepřítel používá metodu "Cukr a bič". To jsou pak situace, kdy člověk si neví rady a sám se obviňuje ze všeho. Deprese nabývají takového rozsahu, že Boží děti chtějí předčasně zpátky domů...

Bez Boží pomoci by život tady na zemi nezvládly, nejsou schopny odhalit lži, intriky a vysávání.
Bůh odpoví na naše prosby a volání zásahem, který rozmetá, zboří zdi "vězení" a dá svým dětem poznání, otevře jim oči a vyzvedne je k sobě na kříž.
Satan je odhalen a prohrává, nicméně stále dotírá, ale už karty byly vyloženy na stůl.
Bůh svůj lid vždy zachrání, chce ale, abychom sami došli k poznání, že jedině v Něm je naše spása a záchrana.
Teď už víme, že
Jedině On je ta Cesta, jedině On je náš Pán a Král, který svůj lid dovede do svého Království

Halelujah
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2024 4:06 pm    Předmět: Re: Útoky Nepřítele na Boží lid Citovat

Magdalena07 napsal:
K napsání toho článku mě inspirovala Brusle , která rozjímá nad pokušením a pokoušením...

Boží lid zažívá útoky, přímo bombardování od svého útlého dětství...od vstupu na Jeviště tohoto světa...

. On přesně zná a ví, kdo byl vyvolen k službě Bohu a tak, od nejútlejšího dětství se snaží ztížit Cestu Božím dětem, nejlépe by bylo odstranit je z Cesty úplně...kdyby mohl
Ne, to není metafora, opravdu jde Božím dětem o život

Teprve, když nasadí- infiltruje do nejtěsnější blízkosti "svého" člověka, tak útoky zeslábnou. Nicméně kalich hořkosti, který sliboval Ježíš svému lidu, pozvolna usrkáváme, dokud nezačneme volat svého Otce o pomoc.

Často Nepřítel používá metodu "Cukr a bič". To jsou pak situace, kdy člověk si neví rady a sám se obviňuje ze všeho. Deprese nabývají takového rozsahu, že Boží děti chtějí předčasně zpátky domů...

Bez Boží pomoci by život tady na zemi nezvládly, nejsou schopny odhalit lži, intriky a vysávání.
Bůh odpoví na naše prosby a volání zásahem, který rozmetá, zboří zdi "vězení" a dá svým dětem poznání, otevře jim oči a vyzvedne je k sobě na kříž.
Satan je odhalen a prohrává, nicméně stále dotírá, ale už karty byly vyloženy na stůl.
Bůh svůj lid vždy zachrání, chce ale, abychom sami došli k poznání, že jedině v Něm je naše spása a záchrana.
Teď už víme, že
Jedině On je ta Cesta, jedině On je náš Pán a Král, který svůj lid dovede do svého Království

Halelujah

Bombardování od útlého dětství... Zajímavé a pravdivé...

Deprese (nebo noce víry / různé varianty v počátku nocí) snad ano, ale předčasně domů jsem nechtěla nikdy, kromě jediné situace, kterou jsem tu popisovala (po setkání, po první extázi byl ten návrat zpět "do světa" hrozný...... ale jasná realita doma malé děti - byl mi dán jasný smysl proč mám být dále...

Bez Boží pomoci by život tady na zemi nezvládly, nejsou schopny odhalit lži, intriky a vysávání. - ANO

...dá svým dětem poznání, otevře jim oči a vyzvedne je k sobě na kříž. - ANO

od nejútlejšího dětství se snaží ztížit Cestu Božím dětem, nejlépe by bylo odstranit je z Cesty úplně...kdyby mohl
Ne, to není metafora, opravdu jde Božím dětem o život - ANO, ANO

Satan je odhalen a prohrává, nicméně stále dotírá - ANO, ANO

Krásný text, Magdaleno, díky!
Nic tak duchovně úžasného a výstižného jsem už dlouho nečetla!

Brusle7
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger
Magdalena07
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2024 7:14 pm    Předmět: Citovat

Děkuji Brusličko
❤🙏
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: ne září 22, 2024 9:05 am    Předmět: Citovat

Tenhle článek (byť nejsem jeho autor) tak je hlavní odpovědí na to, co sama moc zodpovědět neumím na dotazy k článku GS "Největší milost, které se mi dostalo : Křest Krví a Křest Duchem svatým".

Mám tento článek v srdci a možná na něj časem nějak navážu - výrazně mne oslovil, zasáhl, tím pojmenováním.

Zpracovávám, možná časem vytvořím nějakou svou odpověď, doplním, zatím mi to nejde. Vrací se ta "krev" a soužení, třes, bolest.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra granosalis.cz -> Cesta s Ježíšem Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: