Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1234 Bydliště: Česká republika
Zaslal: ne srpen 27, 2023 1:22 pm Předmět: Prohlášení Brusle7 ke dni 27.8.2023:
Prohlášení Brusle7:
1/ V Katedrále je zakázáno diskutujícím opakovaně manipulativně přikazovat (jménem Boha), co mají nebo nemají dělat.
2/ V Katedrále je zakázáno opakované VYHROŽOVÁNÍ jménem Boha - a Boží pře/výchovy jménem Boha - jejím uživatelům a skrze její uživatele.
3/ V případě porušování těchto zásad (související s šikanizujícím a opakovaným urážením a ponižování diskutujících v Katedrále v posledních týdnech či měsících), bude uživatelům, kteří nebudou respektovat toto prohlášení a původní záměr diskusí zde, zablokován přístup.
Zaslal: ne srpen 27, 2023 6:31 pm Předmět:
brusle7 napsal:
Prohlášení Brusle7:
1/ V Katedrále je zakázáno diskutujícím opakovaně manipulativně přikazovat (jménem Boha), co mají nebo nemají dělat.
2/ V Katedrále je zakázáno opakované VYHROŽOVÁNÍ jménem Boha - a Boží pře/výchovy jménem Boha - jejím uživatelům a skrze její uživatele.
3/ V případě porušování těchto zásad (související s šikanizujícím a opakovaným urážením a ponižování diskutujících v Katedrále v posledních týdnech či měsících), bude uživatelům, kteří nebudou respektovat toto prohlášení a původní záměr diskusí zde, zablokován přístup.
Brusle7,
zakládající moderátor Katedrály
Ad 1/ Kdo to zakázal a tak špatně formuloval? - "opakovaně manipulativně přikazovat, co mají nebo nemají dělat." KDO? Kdo to mají nebo nemají dělat?
Ad 2/ Kým je zakázáno co? - nejasné!
Ad 3/ Jedná se tedy o zásady nebo o zákazy? Kdo porušení posoudí? Původní záměr nebyl o zákazech, nýbrž především o svobodě a o slušnosti (kromě jiného). Kdo a jak zablokuje přístup?
Zaslal: po srpen 28, 2023 7:00 am Předmět:
Jak těmto zákazům mohou nebo mají porozumět hledající Boha? Přitáhnou je k Bohu, ke Kristu? Jak přitáhnou uživatele ke sdílení se o víře? Je za nimi Bůh nebo člověk? A je-li to člověk, jaký člověk to je?
To je několik otázek z mnoha, které se nabízejí. Dovede si někdo představit, že by Pán Ježíš takto "reguloval" společenství s lidmi nebo se svými učedníky? Zaujal by apoštol Pavel, Petr nebo Jan svaté takovým postupem? Jednal takto vůbec někdo z pisatelů Nové smlouvy, kteří psali o svobodě Božích dětí, o bohatství milosti, o slávě a svatém způsobu života, o milování bratří, o Boží bezpodmínečné lásce, o Království Božím, jímž je spravedlnost, pokoj a radost v Duchu Svatém?
Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1234 Bydliště: Česká republika
Zaslal: po srpen 28, 2023 10:33 am Předmět: Re: Prohlášení Brusle7 ke dni 27.8.2023:
brusle7 napsal:
Prohlášení Brusle7:
Brusle7,
zakládající moderátor Katedrály
Ad dotazy:
Příspěvek je autorem podepsaný. Boží děti jej vítají, protože nechtějí být v Katedrále manipulovány, uráženy a ponižovány (jménem Boha), ani nechtějí vyhrožování - to opravdu není záměr Ježíše ani Katedrály.
Boží děti chtějí v Katerále odpočívat po nebo mezi celodenní prací na Boží vinici, čerpat společně lásku, sílu, povzbuzení a vzájemnou pomoc v přítomnosti Krista a mezi sebou navzájem - nikoliv lidskou pře/výchovu a nátlak, urážky (jménem Boha)...
"Uznej, že nemáš na to být správcem - v neposlední řadě proto, že nejsi muž" (napsal Willy v článku "Brusli od Willyho - potažmo od Boha")...
Pane Willy,
vezměte prosím na vědomí, že s Vámi dále osobně odmítám diskutovat, vezměte to prosím na vědomí. Ostatní reakce na mne budu považovat za nevyžádané, tj. za nevyžádaný a obtěžující stalking.
Zaslal: po srpen 28, 2023 11:00 am Předmět: Re: Prohlášení Brusle7 ke dni 27.8.2023:
brusle7 napsal:
Boží děti chtějí v Katerále odpočívat po nebo mezi celodenní prací na Boží vinici, čerpat společně lásku, sílu, povzbuzení a vzájemnou pomoc v přítomnosti Krista a mezi sebou navzájem - nikoliv lidskou pře/výchovu a nátlak, urážky (jménem Boha)...
Autor není v postavení určovat či dokonce rozhodovat, co Boží děti chtějí na jedné straně. Na druhé straně totiž opomíjí skutečnost, co chce Bůh pro své děti a od svých dětí, které Bůh znovuzrodil, které jsou součástí Boží rodiny a Božím dědictvím.
brusle7 napsal:
"Uznej, že nemáš na to být správcem - v neposlední řadě proto, že nejsi muž" (napsal Willy v článku "Brusli od Willyho - potažmo od Boha")...
Pane Willy,
vezměte prosím na vědomí, že s Vámi dále osobně odmítám diskutovat, vezměte to prosím na vědomí. Ostatní reakce na mne budu považovat za nevyžádané, tj. za nevyžádaný a obtěžující stalking.
Brusle7
mou totožnost znáš, takže víš, že nejsem ani pan ani Willy. To, co jsem napsal osobně tobě, nebylo k diskuzi, byla to reakce na tvoji reakci. Za co to, co jsem napsal, považuješ ty, je tvůj problém, ne můj.
Já jsem svobodný živý Boží syn a služebník, který nerozhoduje sám o sobě o tom, co napíše.
Jakkoli mohu vzít na vědomí to, co píšeš ty, není to pro mne ani směrodatné ani zavazující. Směrodatné a zavazující je pro mne živé Boží Slovo, Pán Ježíš Kristus. můj Bůh a můj Pán, můj Zachránce, Vůdce. Učitel, Rádce a další Jeho postavení coby mého Vlastníka a Toho, Kdo rozhoduje o všem v mém životě, ukrytém s Kristem v Bohu.
Jinak tvá reakce jen potvrzuje, že TVŮJ CHARAKTER NENÍ KRISTŮV a to, co píšeš není z Boha, není z Krista, není z Ducha. Jsou to jen ničemná prázdná, pro Boha nic neznamenající lidská slova, ze kterých vydáš počet v den soudu před Bohem.
A na samý závěr připomínám, že za všechno, co činím, mluvím, píšu, jsem zodpovědný mému Pánu Ježíši Kristu, Jemuž z toho všeho vydám počet před Jeho soudnou stolicí, v den, kdy se před ní budu muset ukázat, tzn. že nejsem zodpovědný někomu jinému z lidí a nikdo z lidí mi nemůže říkat, co mám nebo nemám dělat, neboť není můj Pán.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.