Zaslal: so červenec 17, 2004 6:42 pm Předmět:
A ještě bych ráda doplnila, že si myslím, že na těch věcech není nic špatného, ačkoli se s nimi třeba úplně neztotožňuji.
Uvedu příklad z jiné oblasti. Setkala jsem se s misionáři, kteří trvali na tom, že jediný správný výklad vyvolení je tzv. pětibodový kalvinismus. Osobně se na to dívám jinak, ale neznamená to, že s nimi nemůžu spolupracovat. Problém nastává ve chvíli, kdy se mě oni snaží přesvědčit, že tomu musím věřit také.
Kdyby mi někdo z charismatiků v rámci KMS vnucoval nějaké učení, asi nebudu tak ochotně spolupracovat. Ale to se nikdy nestalo.
Zaslal: ne červenec 18, 2004 7:21 am Předmět:
Uživatel Charismatik mi při dopisování v osobních zprávách naznačil, že tomas15 je prý sám velký Tomáš Dittrich. Jestli je to pravda, tak mě podržte! Říkat si svatý Tomáš (holytomas@....), to už chce velkou dávku narcismu. A vidět Aleše F. pod kdejakým nickem, to zas chce koňskou dávku stihomamu.
Zaslal: ne červenec 18, 2004 10:31 am Předmět:
Hahaha. Tak ted se bavim zase ja. Vzhledem k tomu, ze Tomase Dittricha znam dost dobre, povazuji toto za zcela vyloucene. Tomas Dittrich nevi, kde mu hlava stoji, nestiha cist ani svoje maily, natoz aby marnil cas debatami v tomto foru.
Zaslal: po červenec 26, 2004 9:39 am Předmět:
Mily Spuntiku, prestoze mas obvykle velmi vtipne a originalni postrehy a jinak Ti fandim, domnivam se, ze Charismatik Ti nedal dobrou informaci. Bratr Tomas Dittrich je v osobnim pristupu velmi pratelsky, mily a zdvorily bratr, a proto se ho zde musim zastat. I kdyz jeho teologii nesdilim, tohle prirovnani si opravdu nezaslouzi! S pozdravem, Tvuj Pastýř
jak sis jiste mohla vsimnout, prubezne s Tebou komunikuji. K cemu se mam vyjadrit? K Tvemu rozboru veci, o kterych jinde priznavas, ze je nechces cist?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Můžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Můžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Můžete hlasovat v tomto fóru.