Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1255 Bydliště: Česká republika
Zaslal: út květen 16, 2023 9:20 pm Předmět: Humor a anekdoty / k odlehčení :-)
K odlehčení: Znáte někdo nějaké pěkné slušné anekdoty pro zasmání ostatních? Klidně i na téma kolem víry, náboženství, atd.? Už jsem dlouho žádnou neslyšela Snad tím nikoho nepohorším, ale humor patří k životu a k nadhledu nad mnohým...😅
...abych řekla pravdu, tak si pamatuji jen cynické vtipy a nevím, jestli to tu prošlo. Tak něco slušného...
Povídá zubař pacientovi na křesle:
„Mohl byste při tomto zákroku hodně řvát?“
„Ale proč, vždyť to vůbec nebolí?“
„Víte, za hodinu mám tenis a je plná čekárna.“
Tak jeden náboženský
Svatý Petr provází nově příchozího v nebi a pak šeptá... pst, tady potichu. Za těmi dveřmi jsou svědkové Jehovovi a oni si myslí, že jsou v nebi sami.
Ale ne, já mám jehovisty ráda. 😊❤️ Jsou zde také vítaní, že.
Založen: Feb 04, 2004 Příspěvky: 262 Bydliště: Czech_Republic
Zaslal: čt květen 18, 2023 7:15 am Předmět:
Také přispěju něčím humorným. Na vojně jsem působil jako zdravotník a měl na starosti ošetřovnu nemocných. Měli jsme tam dvě ambulance. Jedna byla zubařská. Bohužel jsme neměli rádi oficíry. Jednou před polednem jsem navštívil kolegu zubaře. Pomáhala mu zdravotní sestra, protože míchání těch různých směsí musí dělat vyškolená zubní instrumentářka. Byla to taková pohodička a popíjela se káva. Doktor povídá sestřičce.
„Běžte se podívat, zda v čekárně někdo není.“
„Ano, je tak nějaký lampasák a drží se za tvář“
„Aha, Františku, pojď sem, sedni do křesla. Až začnu vrtat , pořádně řvi !“
Sedl jsem si do křesla a při zvuku vrtačky se snažil co nejvíc strašlivě křičet.
Pak povídá doktor : „Běžte sestři podívat !“
Sestřička otevřela dveře do čekárny a zpět vola:
„Pane doktore, už tu není“
Škodolibý příběh, ale to jsme byli my kluci, kteří jsme vojnu a lampasáky neměli rádi.
Toto jsem viděla jednou natáčené skrytou kamerou. Nakonec pacient utekl z ordinace celý krvavý a křičel. A sestra je zvala dovnitř a všichni se omlouvali, že ne. Musím svůj smysl pro humor trochu krotit.😁
Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1255 Bydliště: Česká republika
Zaslal: čt květen 18, 2023 8:16 pm Předmět:
Milá Shono, díky!
Dnes by si tímto stylem lékaři bohužel už nevydělali (ale prodělali za soukromé ordinace a čekárny s velkými nájmy a bez zákroků) , když jsou jim pojišťovnami propláceny zpravidla jen úkony...😬😁
Kohn navštíví Roubíčka a stěžuje si: Mám problém. Mám syna, kluk chytrá, hlava votevřená, mohl být rabín, ale nechal se pokřtít. Kohn odpoví: A to říkají ausgerechnet mě? To já mám úplně stejný problém: Mám syna, kluk chytrá, hlava votevřená, mohl být rabínem, ale nechal se pokřtít. Dohodli se, že s tím půjdou za Rabbim synagogy. Přijdou a říkají: Rabbi, máme problém. Máme syny, kluci chytří, hlavy votevřený, mohli bejt rabíni, ale nechali se pokřtít. A Rabbi povídá: A to říkají ausgerechnet mě? Také mám syna, kluk chytrá, hlava votevřená, moh bejt rabínem, ale nechal se pokřtít. Tak se dohodnou, že s tím musí jít do synagogy za samotným Adonajem. Přijdou a povídaj: Ó veliký Adonaj, máme problém, máme syny, kluky chytrý, hlavy votevřený, mohli bejt rabíni, ale nechali se pokřtít. A Adonai odpoví: Pánové - a to říkají ausgerechnet mě?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.