Basileos Cestující Economy Class
|
Zaslal: ne březen 30, 2008 5:57 pm Předmět: Uzamknute temy. |
|
|
Prosim Vas proc jsou temy Otazky Noveho a Stareho Zakona uzamknuty ?
Chtel jsem odpovedet na vicero otazek ale temy jsou uzamknuty .
Dekuji !!!
{ PS: Odpovim na noseni dlouhych vlasu ---
Toto som nasiel na jednom fore:
Zvesť o neobyčajnom Ježišovom výzore sa doniesla až k rímskemu cisárovi Tibériovi, ktorý si dal od veliteľa palestínskej légie Publia Lentullia poreferovať, aký je to vlastne človek ten Ježiš. Jeho list Tiberiovi objavil v rímskych písomnostiach francúzsky bádateľ d´Antugny a z neho vyberáme:
˝... objavil sa tu človek, ktorý je, ako sa zdá, držiteľom neobyčajnej moci... Každý deň je možné o tomto Ježišovi počuť podivuhodné veci: raz kriesi mŕtvych, inokedy uzdravuje chorých a celý Jeruzalem si ho ctí pre jeho neobyčajné učenie... Je to človek vysokej súmernej postavy, chodí bosí a prostovlasí, vlasy zlatej farby mu zľahka splývajú cez uši v malých lesklých vlnách na ramená... Má čisté vysoké čelo, pleť jeho tváre je jemná, biela a bledočervená, má pekné ústa a rovný nos. Husté fúzy sú zlatej farby ako vlasy, briadka uprostred rozdelená. Ťahmi tváre, bledomodrými očami a zlatými vlasmi sa podobá svojej matke, ktorá je najkrajším a najpôvabnejším zjavením, aké je možné uvidieť.
Jeho reč je vážna a rozhodná, nie je možné ho napadnúť, čo svedčí o takej múdrosti, že prevyšuje aj najuznávanejších spisovateľov a vedcov... Pôsobí podmanivo, nie je možné dívať sa mu dlho do tváre, lebo oslepuje oči. Zdiaľky sa mu posmievajú, ale v jeho blízkosti sa pred ním chvejú. Ešte nikto ho nevidel sa smiať, ale skôr plakať... Zlí ľudia ma stále obťažujú, aby som ho u Teba Veličenstvo, obžaloval. Jeho učenie vraj škodí Tvojej váženosti, keď hlása, že kráľ a jeho poddaní sú si pred Bohom rovní. Očakávam Tvoj rozkaz v tejto veci, aby som ho mohol ihneď vykonať. Buď pozdravený!
Publius Lentullius˝
K existencii zla bych rad podotknul, ze to nebylo v plane. Buh tvori Mistrovsky a nikdy nedela chybu, ale zlo prislo na svet se zneuzitim svobone vule. Prvni kto zhresil byl cherubin Lucifer, uzasnou pychou a nenavisti vuci cloveku.
ale takhle se neda odpovidat na temy, nejdou odemknout ????
Dekuji ! _________________
|
|