1/ Vadí mi útoky na DF, na křesťany a na moderátorky, preferoval/a bych možnost uzavřeného DF pro možnou diskusi bez napadání a bez útoků na křesťany
100%
[ 3 ]
2/ Nezajímavá témata k diskusi (při zaškrtnutí této možnosti budeme rádi o sdělení navrhovaných témat ve druhé anketě)
0%
[ 0 ]
3/ Možnost mazání útočných příspěvků a off topic příspěvků moderátorkami, black list
0%
[ 0 ]
4/ Moderátorky Brusle7 a Magdalena07
0%
[ 0 ]
5/ Jiné - možnost sdělit konkrétněji v komentáři
0%
[ 0 ]
6/ Nic mi nevadí, jsem zcela spokojen/a
0%
[ 0 ]
Celkem hlasů : 3
Autor
Zpráva
brusle7 Druhý pilot
Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1313 Bydliště: Česká republika
Zaslal: pá leden 10, 2025 10:29 am Předmět: Anketa: Zpětná vazba uživatelů GS pro DF Cesta s Ježíšem
Zde můžeš svobodně a slušnou formou vyjádřit svůj názor na DF Cesta s Ježíšem a navrhnout konstruktivní změny. V případě slušných (neútočných) a zajímavých návrhů (Vašich nápadů) následně budeme jednat o návrzích uživatelů s administrátory GS ohledně možné realizace.
Případné útočné formy projevu budou moderátorkami smazány (útoky a hrubost zde netolerujeme, ad název DF - Ježíš na své cestě na nikoho neútočil).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.