Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1100 Bydliště: Česká republika
Zaslal: čt srpen 24, 2023 7:45 pm Předmět:
Kniha moudrosti 7, 7
Proto jsem se modlil, a byla mi dána rozumnost, vzýval jsem Boha , a přišel ke mně duch moudrosti.
Kniha moudrosti 8, 21
Když jsem však poznal, že moudrosti se nezmocním jinak, než dá-li mi ji Bůh, – a to už byla známka, že jsem pochopil, čí je to milostivý dar –, obrátil jsem se na Hospodina, modlil jsem se k němu a prosil ho z celého srdce.
Zaslal: čt srpen 24, 2023 7:54 pm Předmět:
Pane náš, Ty jsi o sobě řekl, že jsi Cesta, Pravda a Život.
My chceme jít tou Cestou, ctít Tvou Pravdu a žít Životem s Tebou a s těmi, které jsi vyvolil už před založením světa.
Jsi naším Učitelem, jsi naším Lékařem těla i duše, jsi naším Pánem a Králem.
Ať přes všechny překážky zůstává radost v našem srdci
Zaslal: čt srpen 24, 2023 7:56 pm Předmět:
brusle7 napsal:
Kniha moudrosti 7, 7
Proto jsem se modlil, a byla mi dána rozumnost, vzýval jsem Boha , a přišel ke mně duch moudrosti.
Kniha moudrosti 8, 21
Když jsem však poznal, že moudrosti se nezmocním jinak, než dá-li mi ji Bůh, – a to už byla známka, že jsem pochopil, čí je to milostivý dar –, obrátil jsem se na Hospodina, modlil jsem se k němu a prosil ho z celého srdce.
Zaslal: čt srpen 24, 2023 8:03 pm Předmět:
Magdalena07 napsal:
My chceme jít tou Cestou, ctít Tvou Pravdu a žít Životem s Tebou a s těmi, které jsi vyvolil už před založením světa.
Amen
To jsou falešné proklamace a není to modlitba, kterou by Bůh mohl vyslyšet, protože za ní je falešný duch, nikoli Duch Boží.
Zaslal: čt srpen 24, 2023 8:07 pm Předmět:
Magdalena07 napsal:
Amen
A M E N.
Ježíš překonával mnoho překážek.
Nakonec překonal i vlastní ukřižování a vstal z mrtvých.
Radujme se s Ním - vždyť Kristus je tu s námi i v těch překážkách, pro Něho jsou ničím!
Založen: Feb 04, 2004 Příspěvky: 262 Bydliště: Czech_Republic
Zaslal: pá srpen 25, 2023 1:49 pm Předmět:
Nový název byl vybrán pěkný. Moderátor by stačil spíš jen jeden. Náplň je také pěkná. Začít s novým čistým listem a zabránit jeho pošpinění. Dosavadní Katedrála je k ničemu a spíše je ostudou. Nejlepší, co lze udělat , je celou jímat smazat. A pak je třeba zablokovat všechny, kteří ji mohou škodit i včetně třeba mne, jak radila asi Magdaléna. Willy jako psychicky nemocný člověk nedá pokoj a bude škodit. Proto se rozpadl jeho sbor Brně, kde , jak psal, ho vyhnali. Tak vidím řešení. Hodně Boží ochrany Cestě za Kristem.
Zaslal: pá srpen 25, 2023 2:16 pm Předmět:
Frantisek100 napsal:
Nový název byl vybrán pěkný. Moderátor by stačil spíš jen jeden. Náplň je také pěkná. Začít s novým čistým listem a zabránit jeho pošpinění. Dosavadní Katedrála je k ničemu a spíše je ostudou. Nejlepší, co lze udělat , je celou jímat smazat. A pak je třeba zablokovat všechny, kteří ji mohou škodit i včetně třeba mne, jak radila asi Magdaléna. Willy jako psychicky nemocný člověk nedá pokoj a bude škodit. Proto se rozpadl jeho sbor Brně, kde , jak psal, ho vyhnali. Tak vidím řešení. Hodně Boží ochrany Cestě za Kristem.
Víš, komu nejvíc škodíš, Františku? Sám sobě. Bohu ani mně nemáš jak uškodit. A především ne tvým lhaním - o Bohu i o mně!
Zaslal: pá srpen 25, 2023 8:21 pm Předmět:
Frantisek100 napsal:
Willy. Tobě nedochází, jako škodu pácháš ? Pokud se znovuzrození projevuje tak, jak se chováš Ty, pak dáváš odpudivý příklad k víře v Krista a v Boha. Celá Katedrála je pro srandu všem a devastace křesťanství a velký podíl na tom máš i Ty. Je třeba ji zmazat.
Mazat se nebude. Katedrála je Kristova. Ale budou změny.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.