Zaslal: čt listopad 23, 2006 8:22 pm Předmět:
Jsem tu dnes poprvé. Zároveň se omlouvám, že hned napoprvé a už bych měl dotaz. " Vyrůstal jsem v rodině, kde nebyla otázka víry či duchovních cvičení na pořadu dne. Ve svém věku 32let se však stále více přistihuji, že mi v životě něco podstatnéhoo chybí - tedy víra v něco vyššího a setkávání s lidmi stejného přesvědčení, pokud možno pomoc potřebným. Prosím tedy o pomoc v nasměrování v mém problému, kde začít, s kým se setkat či kam dojít". Děkuji předem mnohokráte.null
Ahoj Jovebi,
jsi z Prahy? Ráda ti napíšu informace a nasměruju tě. Jestli chceš, můžu ti dát č.icq, a pokud ho máš i ty, bude to rychlejší komunikace.
Jestli to stihneš teď, a jsi - li v dosahu, můžu psát, jinak odcházím za 2 hod.pryč, tak mi nechej zprávu.
Ahoj, Irena _________________ Irena
Zaslal: ne listopad 26, 2006 7:59 pm Předmět:
Ahoj Ireno,
Předem děkuji mnohokrát za Tvou ochotu mi poradit. Z Prahy nejsem ale v Praze pracuji a jsem přítomen většinou každé pondělí. ICQ nemám, ale jsem jako "jovebi" zaregistrován na "Skypu", nebo mám emailovou adresu : josef.bilohlavek@seznam.cz Pokud bych mohl doufat v Tvou pomoc, bych bych moc rád. Děkuji Pepa
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Můžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Můžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Můžete hlasovat v tomto fóru.