Zaslal: čt srpen 31, 2006 11:11 pm Předmět:
O pekle toho v Bibli moc neni... Lidi na to mají různé názory, tak mě zajímá právě ten váš. Je peklo? Jak může to peklo pak vypadat, když "Bůh je láska"?
Když si otevřeš Konkordanci na str.476, najdeš na slovo "peklo" 27 odkazů. Zkus si je vyhledat, myslím, že změníš názor.
Že v peklo nevěří jehovisti, to mě ani nepřekvapuje, ostatně jako každá sekta mají překroucené Boží slovo, ale že ani adventisti, kteří jsou znovurzrození křesťané, to pro mě bylo nepochopitelné.
Ale Boží slovo platí na věky věků, lidé si mohou myslet, co chtějí. Ano, Bůh je Láska, proto si myslím, že v pekle nebude tolik lidí, jak by to mohlo vypadat, ale bude tam jen ten, kdo dobrovolně odmíne Ježíše jako Spasitele - a to je hřích proti Duchu Svatému, který nebude odpuštěn- Mat 12,31. Každý má svobodnou vůli a Bůh nebude nikoho manipulovat, aby se obrátil. Peklo si každý volí sám dobrovolně! _________________ Irena
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Můžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Můžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Můžete hlasovat v tomto fóru.