Manžel je mi nevěrný, Já jsem věřící , on ne, ale v tom u nás nikdy nebyl problém.Byl a je tolerantní.
Nemohl by mi nějaký muž ( vzhledem k tomu, že v tomto případě nechápu mužské myšlení) poradit co dělat, abych opět pochopil, že jeho místo je u rodiny? Podotýkám, že jsme nikdy žádné vážné manželské problémy neměli. Jsme spolu 19 let a máme 2 děti a on má najednou prý pocit, že ona je ta pravá, ale já má pocit, že je spíše jiná a to ho přitahuje. Mám se modlit, čekat........? Ceho se mám vyvarovat ? Nechci ho ztratit.
Milá zlatá zde Bohu žel v této situaci, neargumentujte vírou v Boha před svým manželem, sedněte si s ním a jasně promluvte, nezatracujte jej a neodvolávejte se v Boha, ale tiše v jeho pomoc doufejte a modtete se k němu, aby myšlenky manžela se upjaly zpět k rodině. manželovi nekompromisně však dejte vybrat jakou cestou půjde nezavírejte ovšem vrátka zpět a v tom jste silnější než on sveden nějakou jinou ženou, vy se opřete o 19 let společného manželstvía buďte trpělivá, pokud se situace nezleší do 1/2 roku, pak je po této diskusi ji třeba řešit.
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Můžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Můžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Můžete hlasovat v tomto fóru.